Biologisch
Koolrabi
Beschrijving
Koolrabi is een verdikte stengel van de koolplant. Rauwe koolrabi heeft een selderij-achtige smaak, terwijl gekookte koolrabi meer neigt naar bloemkool.
Gebruik
Koolrabi is lekker om te koken, maar ook om bijvoorbeeld te verwerken in een soep of salade.
Verpakking
Verpakt per stuk.
Bewaaradvies
Circa één week te bewaren in de koelkast.
EKO
Dit product is voorzien van het EKO-keurmerk. Dat wil zeggen dat dit een gecontroleerd en gecertificeerd biologisch product is, afkomstig van biologische landbouw. Deze biologische landbouwnorm is gebaseerd op behoud van milieu, natuur en landschap en het welzijn van dieren. Ook zijn er geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt.
Bron: Voedingscentrum
Specificatie | Omschrijving |
---|---|
Biologisch / EKO | Ja |
Verkoopperiode | Zomer, Herfst |
Land van herkomst | Spanje |