Schoolfruit en fruit op je werk

Gemakkelijk vers fruit op school of op het werk? Altijd een lekkere fruitschaal of fruitbox in de kantine op kantoor als gezond alternatief voor de middagsnack? Kies voor Fruithandel van Beek! Altijd verzekerd van verse producten, een ruim assortiment en u hoeft er niet eens de deur voor uit! Wij leveren fruit op je werk in Flevoland, Overijssel, Friesland en door heel Nederland samen en/of met onze partners. 

 

school en werkfruitGezonde investering

Fit en gezond personeel is een goede toevoeging voor ieder bedrijf. Door bij te dragen aan de gezondheid van uw personeel, zorgt u indirect voor een verhoogde omzet van uw bedrijf. In feite kost fruit op je werk (kantoorfruit) u dus geen geld, het levert alleen maar geld op! Om het nóg aantrekkelijker voor u als werkgever te maken, is het aanbieden van fruit op het werk ook nog eens volledig fiscaal aftrekbaar. Werkfruit valt onder de nihil-waardering voor de verplichte werkkostenregeling (WKR).

Voordelen werkfruit

check icoonVerbeterde gezondheid personeel, minder ziekteverzuim.
check icoon​Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
check icoonMooie secundaire arbeidsvoorwaarde: werknemers verwachten tegenwoordig een gezond alternatief vanuit de werkgever.
check icoonVoor de werkgever: fiscaal aftrekbaar.

Waarom kiezen voor Streekvers?

check icoonWij bezorgen in Flevoland: laat uw fruit op je werk bezorgen in Almere, Lelystad, Dronten, Zeewolde, Biddinghuizen en Swifterbant Urk, Noordoostpolder.
check icoonGoede prijzen, allerbeste kwaliteit en ruim aanbod.
check icoonAfname zoals u het wenst.

Interesse in deze gezonde, winstgevende investering?

Neem contact op

Sorteer op
Sorteer op

Vragen? Bel 06 11 22 41 44 

© 2019 - 2023 Fruitbijuthuis.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel